Cele 5 motive pentru care ai nevoie de un Wedding planner sunt probabil foarte cunoscute, insa sunt putini cei care le dau importanta. Nunta este un eveniment special si mult asteptat.
Fiecare cuplu isi doreste o nunta cu un concept unic, creat special pentru ei. Uneori risti sa pierzi cele mai frumoase momente de la nunta ta, pentru ca esti prea ocupat cu organizarea evenimentului in sine. Echipa Eventi D’Oro iti arata 5 motive pentru care ai nevoie de un wedding planner profesionist.

Tu trebuie sa te distrezi, iar de detalii ne ocupam noi.

1. Bugetul

Bugetul unei nunti este foarte important. El trebuie stabilit de la inceput si urmat intocmai. Un wedding planner va tine in permanenta bugetul prestabilit sub control. In acest fel nu vei avea surpriza depasirii bugetului alocat pentru nunta. Deasemenea nu exista riscul de a renunta la anumite servicii, pentru ca ai depasit deja bugetul. Nu uita inca un aspect important: Un wedding planner iti poate obtine discount uri de la diversi furnizori!

2. Timpul

Pentru organizarea nuntii intr-un mod eficient ai nevoie de timp. Trebuie sa iei in calcul intalniri cu potentialii furnizori pentru nunta ta. Trebuie sa vizitezi locatii pentru nunta ta.Trebuie sa cauti magazine cu rochii de mireasa si accesorii pentru nunta ta. Desigur lista poate continua, dar elementul comun ramane timpul.
Un wedding planner te poate ajuta sa iti organizezi toate aceste intalniri si iti poate aduce un cumul de oferte din care tu poti sa alegi.
Nu ar fi minunat sa ai o intalnire relaxata alocata acestor activitati, in loc sa alergi de colo colo, uneori fara un rezultat concret?
Ba da, zicem noi! 😊 Timpul este foarte important, iar wedding planner ul tau poate anula cu succes zicala “timpul este dusmanul meu”.

3. Conceptul evenimentului

Organizarea unui eveniment reusit depinde in primul rand de conceptul pe care se bazeaza, Conceptul evenimentului se bazeaza pe povestea pe care vrem sa o scriem. Principalul element despre care vorbim aici este creativitatea. Nu spun ca mirii nu pot fi creativi in ceea ce priveste nunta lor. Ba dimpotriva, uneori pot fi chiar mult prea creativi😊 , iar asta se poate intoarce impotriva lor!
“Cum asa?” – Veti spune! Raspunsul este simplu: “Vreau asa, vreau si asa dar parca as vrea si asa” Suna cunoscut, nu? 😊 Un wedding planner profesionist va sti cum sa adapteze ideile creative la conceptul dorit si la buget. Astfel, creativitatea wedding planner-ului va aduce valoare si personalitate evenimentului dumneavoastra.

4. Medierea situatiilor tensionate

Psihologia intotdeauna ne-a ajutat sa comunicam mai bine. Pentru ca in angrenajul organizarii unei nunti sunt prinse mai multe persoane, uneori mai ies si scantei. Micile conflicte se pot amplifica si va pot strica ziua. Puteti avea surpriza ca cineva din familie sa se supere pe seninul cerului sau pe fermoarul de la rochia fara spate 😊. Chiar daca acum vi se pare amuzant, in ziua nuntii va poate taia cheful instantaneu. Si uite asa ajungem din nou la prietenul nostru wedding planner! Ei bine, in loc sa te superi mai bine dai vina pe wedding plannerul tău. “Așa am convenit cu wedding plannerul să alegem culoarea cerului. Discuta cu el/ea.”

5. Coordonarea evenimentului

Fiecare eveniment urmeaza un scenariu prestabilit, asta asa pentru ca tot am vorbit mai sus despre concept si creativitate. Nu cred ca va doriti ca in ziua nuntii sa fiti distrasi de “neprevazut” si sa gasiti metode de improvizatie. Eh, tocmai de aceea avem wedding planner-ul, care ne va scuti de “hai ca vedem noi” sau “ ne organizam la fata locului”.
Un wedding planner profesionist, coordoneaza tot. Elementele de decor, locatia, muzica, florile, toate trebuie sa spuna aceeasi poveste. El este in primul rand, liderul unei echipe care gestioneaza mai multe activitati in acelasi timp. Mirii, in ziua nuntii sunt foaaarte ocupati cu fotografiile, dansul si socializarea. Sau ma rog, asa ar trebui! 😊
Munca din “spatele culiselor” nu ar trebui sa fie a mirilor, ci a unui wedding planner profesionist. Acestea fiind spuse, nu mai sta pe ganduri! Angajeaza un wedding planner pentru nunta ta!

Semnat,
Wedding planner din Echipa Eventi D’Oro