Servicii Eventi D’Oro.

Eventidoro este ghidul perfect in organizarea evenimentelor speciale din viata ta!

Echipa noastra de profesionisti va ajuta sa dati o nota personalizata evenimentului dumneavoastra prin colaboratori de exceptie, servicii de calitate si consultanta de care veti beneficia pe toata durata contractului.

Formatie Muzica

Orice eveniment fie el privat sau corporate are nevoie de o muzica de calitate. De aceea Eventi D’oro va pune le dispozitie prin intermediul formatiei Madalina Dinu Band muzica mult dorita pentru evenimentul dumneavoastra.

Machiaj Profesional

Eventi D’Oro te ajuta daca ai nevoie de un make-up artist in Bucuresti, specializat in make-up pentru evenimente speciale (machiaj mireasa, machiaj de seara, machiaj de zi si machiaj corporate), dar si pentru editoriale si videoclipuri.

Accesorii Personalizate

Te ajutam cu o intreaga gama de accesorii personalizate perfecte pentru orice tip de eveniment. Prin acest serviciu ai parte de personalizare pana la cel mai mic detaliu si desigur de accesorii din gama premium.

DJ Profesionist

Cu tehnologie de ultima generatie si experienta de peste 10 ani in domeniu, DJ-ul nostru poate satisface orice preferinta muzicala dintr-un playlist de peste 30.000 de titluri care acopera orice gen de muzica (salsa,vintage, greceasca, latino, rock & roll, dance house, etc … pana la ultimul hit al aparut pe piata muzicala).

Lumini – Lasere – Fum

Daca va doriti o atmosfera speciala in cadrul evenimentului dumneavoastra Eventi D’Oro va pune la dispozitie sisteme de lumini inteligente care pot avea rol de lumini ambientale sau lumini dinamice ale ringului de dans.

Sunet

Pentru succesul unui eveniment programul muzical trebuie sustinut de calitatea sunetului. Eventi D’Oro va pune la dispozitie o sonorizare profesională de înaltă calitate ce poate susține orice tip de eveniment, înauntru sau in aer liber, cu echipamente de ultima generatie.

Dansatori Profesionisti

Show-uri de dans de societate, dans popular, dans tiganesc sau dans oriental. Fie ca doriti dansuri de societate: vals lent, tango, vals vienez, slow fox trot si quick step …, fie ca doriti dansuri latino: rumba, salsa, cha-cha, jive, merengue, samba …, la noi le gasiti pe toate !

Aranjamente Florare

Pentru a sublinia frumusetea si ambientul evenimentului dumneavoastra va puteti inconjura de gingasia florilor preferate prin intermediul aranjamentelor florale.

Gheta carbonica – Fum Greu

Principalul moment al nuntii, valsul mirilor, are intotdeauna nevoie de ceva special, care sa il faca de neuitat pentru cei din jur. Fie ca v-ati creat o coregrafie deosebita sau pur si simplu vreti sa dansati pe melodia voastra favorita, aceasta scena trebuie scoasa in evidenta asa cum merita. inchipuiti-va… in clipa in care voi va indreptati spre ringul de dans, acesta incepe sa se umple, usor, usor, de o patura de fum greu. Voi aveti sentimentul ca plutiti cu adevarat, iar cei din jur privesc uimiti.

Marturii

Marturie …ca ai fost la nunta. Modele marturii tematice ori handmade, eco sau personalizate, marturii de cristal sau lemn,marturiile sunt din ce in ce mai inedite deaceea va oferim o gama variata de marturii, iar daca aveti alte idei, noi suntem aici pentru a le pune in practica. De la clopotei, la gargarite, evantaie, rame foto, cristal, scoici sau batoane de scortisoara, marturii borcanase miere sau dulceata si pana la ingerasi sau iconite, aici veti gasi marturii originale perfecte pentru nunta voastra!

Porumbei nunta

Un moment de-a dreptul fascinant si inedit la o nunta poate fi eliberarea de fluturi vii. Acest ritual este potrivit la iesirea din biserica dupa cununia religioasa sau la finalul dansului mirilor daca aveti o nunta in aer liber. Puteti opta pentru mai multe tipuri sau specii de fluturi: coada randunicii, ochi de paun, fluturi albi etc.

Fluturi Vii

Show-uri de dans de societate, dans popular, dans tiganesc sau dans oriental. Fie ca doriti dansuri de societate: vals lent, tango, vals vienez, slow fox trot si quick step …, fie ca doriti dansuri latino: rumba, salsa, cha-cha, jive, merengue, samba …, la noi le gasiti pe toate !