Organizare Nunti

Nunta este unul dintre cele mai importante evenimente din viata unui cuplu.
Pentru a elimina stress-ul si elementele neprevazute ai doua variante :
-organizarea evenimentului sub atenta indrumare a event planner-ului nostru sau
– consultanta in organizarea evenimentului oferita de unul din event planner-ii nostri specializati pe organizarea de evenimente private

Noi te putem Ajuta!

Organizare Botez

Pornind de la taina botezului, ne dorim ca si petrecerea organizata in spiritul acestui eveniment sa fie una pe masura. Spre deosebire de organizarea unei nunti, organizarea unui botez implica alte elemente care trebuie luate in calcul. Daca v-ati gandit vreodata ca organizarea botezului este simplu de realizat, va inselati. Chiar citind aceste randuri sigur zambiti si va ganditi ca “ati acoperit” tot, dar va garantam ca sigur v-a scapat ceva.
Asadar, pentru a va putea bucura pe deplin de ziua speciala a bebelusului vostru,nu ezitati sa contactati unul din event planner-ii nostri, pentru ca evenimentul organizat in cinstea lui, sa fie unul pe masura.

Noi te putem Ajuta!

Organizare Petrecere Logodna

Conform traditiei, parintii miresei sunt cei responsabili de organizarea petrecerii de logodna. Intre timp lucrurile s-au mai schimbat si iata ca in zilele noastre, proaspatul cuplu este cel care decide in aceasta privinta.
Event planner-ii nostri sunt pregatiti sa te ajute cu organizarea petrecerii de logodna.
Daca va doriti sa faceti marele anunt intr-un cadru si intr-un mod unic si ai nevoie de un event planner o poti face chiar acum.

Noi te putem Ajuta!

Organizare Petrecerea Burlacitelor

Petrecerea burlacitelor este de obicei un eveniment organizat de domnisoarele de onoare Nu toate miresele iau insa aceasta regula ca reper.
Miresele care nu doresc petreceri surpriza, pot desemna chiar ele persoanele care sa se ocupe de organizarea evenimentului.
Persoana desemnata pentru organizarea petrecerii, poate fi o prietena, nasa sau un event planner.

Noi te putem Ajuta!

Organizare Petrecere Pensionare

O petrecere de pensionare este un eveniment distractiv si plin de emotie.
Este ocazia ideala pentru a ne arata aprecierea fata de o persoana care isi incheie cariera si care merita pe deplin o petrecere de pensionare.
Dacă sunteți în căutarea unui event planner care sa va ajute cu organizarea unei petreceri de pensionare.

Noi te putem Ajuta!

Cred ca ti-ai dat seama din randurile de mai sus ca event planer-ii de la Eventi D’Oro sunt specializati pe organizarea de evenimente private de orice fel.
Daca iti doresti ca detaliile privind organizarea evenimentului tau sa fie ancorate in conceptul creat, nu ezita sa ne suni sau sa ne scrii.

Noi te putem Ajuta!